Η CardivaIS,

με έδρα την Ισπανία, κατασκευάζει, διανέμει και εξάγει προϊόντα ιματισμού μίας χρήσης, όπως χειρουργικά πεδία, χειρουργικά πακέτα και προσαρμοσμένες λύσεις σε 45 χώρες και 4 ηπείρους.

Στο Τεχνολογικό Πάρκο της Μάλαγα διαθέτει μια σύγχρονη, αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής 14.000 m2, εκ των οποίων τα 2.000 m2 ταξινομούνται ως ISO 7. Είναι υπεύθυνη για το σύνολο της διαδικασίας παραγωγής, από την αγορά των πρώτων υλών έως και τη συσκευασία και αποστολή του τελικού προϊόντος, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και συμμορφώνεται με τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις ποιότητας για τον ιματισμό και την αποστείρωση (13795, 13485, EN1422 κ.α.).

Ο ολοκληρωμένος προϊοντικός της κατάλογος περιλαμβάνει χειρουργικές ρόμπες, χειρουργικά πεδία, εξειδικευμένα χειρουργικά πεδία, πακέτα ιματισμού για όλες τις χειρουργικές ειδικότητες και συγκεκριμένους κωδικούς ιατρικών αναλωσίμων. Η μεγάλη διαφοροποίηση της έγκειται στην δυνατότητα σχεδιασμού custom-made πακέτων ή ακόμα και μεμονωμένων πεδίων σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη περιλαμβάνοντας μέσα σε ένα πακέτο υλικά ιματισμού, αναλώσιμα και ειδικά υλικά μέσα από ένα τεράστιο εύρος επιλογών.