Κορωνοϊός: Συστήματα καθαρισμού του αέρα που εξαλείφουν το 100% του SARS-CoV-2

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Γνωρίστε τα μοναδικά συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα που αποδεδειγμένα εξουδετερώνουν τον ιό SARS-CoV-2, που προκαλεί τη λοίμωξη COVID-19, αλλά και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς

Η πανδημία του κορωνοϊού που έπληξε την ανθρωπότητα ανέδειξε τη σημασία της σωστής υγιεινής ειδικά σε χώρους όπως το νοσοκομειακό περιβάλλον αλλά και της καθαριότητας/απολύμανσης του αέρα σε κάθε χώρο. Συστήματα καθαρισμού αέραυπάρχουν πολλά, άλλοτε αποτελεσματικά και άλλοτε όχι.

Σημασία λοιπόν, έχει να μπορεί ένας επαγγελματίας Υγείας ή ένας επιχειρηματίας να μπορεί να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο σύστημα έναντι του ιού SARS-CoV-2, που προκαλεί τη λοίμωξη COVID-19, αλλά και όλων των παθογόνων μικροοργανισμού που απειλούν την υγεία μας.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι, είναι δύσκολο να εξουδετερώσουμε έναν αερομεταφερόμενο παθογόνο οργανισμό όταν έχει καταφέρει να τρυπώσει στο ανθρώπινο σώμα δια της αναπνευστικής οδού, όπως συμβαίνει με τον κορωνοϊό. Γι’ αυτό η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη!

Σήμερα υπάρχουν εξελιγμένα συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα που μπορούν να εξαλείψουν αποτελεσματικά τη διασπορά αερομεταφερόμενων παθογόνων. Μάλιστα, τα συστήματα αυτά έχουν δοκιμαστεί υπό αυστηρές συνθήκες σε νοσοκομειακά περιβάλλοντα με βαρύ ιικό φορτίο και έχουν λάβει τις αναγκαίες πιστοποιήσεις/εγκρίσεις από φορείς, όπως ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, ενώ φέρουν και τη σήμανση CE για τη νόμιμη κυκλοφορία τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαβάστε Περισσότερα

Μοιραστείτε το post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin