Το όραμά μας

είναι η δημιουργία ενός ηγέτη στην υποστήριξη της παροχής υγείας με επίκεντρο τη βέλτιστη έκβαση για τους ασθενείς.

Ιστορικό

Η VenaMedical Ελλάς Α.Ε. δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση, εισαγωγή, και πώληση ιατροτεχνολογικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτή τη στιγμή ο προϊοντικός κατάλογος αποτελείται από μηχανήματα απολύμανσης και καθαρισμού του αέρα, ιματισμό και πακέτα ιματισμού μ.χ. για το χειρουργείο, εξειδικευμένα υλικά στο κομμάτι της αγγειακής προσπέλασης, αιμόστασης, πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής και διάφορα ιατρικά αναλώσιμα.

Διοίκηση

Το τριμελές Δ.Σ. της εταιρείας αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου με περισσότερα από 50 έτη συνδυασμένης εμπειρίας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Καραμπίνης Δημήτριος, Μηχανικός Ιατρικών Οργάνων,  αποτέλεσε για πολλά χρόνια στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών (Arrow, Teleflex) ενώ ήταν υπεύθυνος για περισσότερες από 45 χώρες στο κομμάτι του indirect. Μέσα από τα πολυάριθμα ταξίδια του στο EMEA (Europe, Middle East & Africa) έχει έρθει σε επαφή με ιατρικό προσωπικό και management teams απ’ όλο τον κόσμο, έχει επισκεφτεί και ολοκληρώσει project στις μεγαλύτερες κλινικές, νοσοκομεία και οργανισμούς (ενδεικτικά αναφέρουμε Sidra Clinic Κατάρ, King Faisal specialist hospital Σαουδική Αραβία, HSE Ιρλανδίας, μέλος της οργανωτικής επιτροπής στο συνέδριο του AVA 2014, στις ΗΠΑ) κι έχει συγκεντρώσει αναντικατάστατη εμπειρία. Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στο κομμάτι της πρόληψης των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων ενώ το γνωσιακό του εύρος καλύπτει μια μεγάλη γκάμα ειδικοτήτων όπως αναισθησία, αγγειακή προσπέλαση, διαγνωστικά, αιματολογικά, νεφρολογικό κ.α.

Ο αντιπρόεδρος, κ. Ψάνης Χαράλαμπος, είναι τελειόφοιτος του οικονομικού τμήματος του Πάντειου Πανεπιστημίου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στο Operations Management από το πανεπιστήμιο του Manchester. Έχει διατελέσει χρόνια στέλεχος σε εταιρείες ενώ μεταξύ άλλων ήταν υπεύθυνος σε γραφεία προμηθειών, σύμβουλος επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους στα Βαλκάνια (Αλβανία), project member για την αδειοδότηση, σχεδιασμό, χρηματοδότηση και κατασκευή γενικής κλινικής και κέντρου αποκατάστασης στον νομό Φθιώτιδας και είναι ειδικευμένος σε θέματα ποιότητας και πιστοποιήσεων.

Η κ. Τσαμαντά Ελένη  είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2011 και είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του Λογιστηρίου και τη συμμόρφωση της εταιρείας με τις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης και την φορολογική και εργατική νομοθεσία. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στην οικονομική διεύθυνση κατασκευαστικών και εμπορικών εταιρειών και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το αντικείμενο της. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος άδειας Λογιστή Ά Τάξης.

Όραμα και Αποστολή:

Το όραμά μας είναι η δημιουργία ενός ηγέτη στην υποστήριξη της παροχής υγείας με επίκεντρο τη βέλτιστη έκβαση για τους ασθενείς.

Η αποστολή μας;

Να υποστηρίζουμε τα νοσοκομεία και τις επιχειρήσεις με μοναδικές λύσεις που προσφέρουν τη βέλτιστη ποιότητα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος
Να παρέχουμε καινοτόμες τεχνολογίες σε όλους – ασθενείς, νοσηλευτές, διοικήσεις και γιατρούς.
Να στηρίζουμε τους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς στην παροχή υγείας, με τα πιο προηγμένα υλικά και τεχνολογίες, με επίκεντρο την καλύτερη υποστήριξη για τους ασθενείς.

Πιστοποιήσεις

Στον τομέα της εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων οι πιστοποιήσεις, εκτός από την απαραίτητη συμμόρφωση στην εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, πιστοποιούν και την έμπρακτη δέσμευση της διοίκησης απέναντι στους προμηθευτές και τους πελάτης της. Αυτή τη στιγμή η VENAMEDICAL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι διαπιστευμένη με βάση το ISO 9001:2015 & την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ./1348/2004 ενώ σύντομα το Σ.Δ.Π. (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας) θα αναβαθμιστεί σε ISO 13485. Τέλος ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στο κομμάτι της περιβαλλοντικής διαχείρισης πάνω στο οποίο εργάζεται ήδη το τμήμα ποιότητας της εταιρείας.